Tags: afas, arbeidsmarkt, arbeidsvoorwaarden, HRtrendonderzoek

Het belonings- en waarderingsonderzoek HR Trends 2022-2023

Het onderzoek wordt verspreid onder ruim 15.000 vakgenoten binnen HRM- en salarisgebied. Je krijgt inzicht in de beleving van de arbeidsmarkt en de arbeidsvoorwaarden die daaraan gekoppeld zijn.

Doe mee met het belonings- en waarderingsonderzoek HR Trends 2022-2023

AFAS Software, Berenschot en Performa nodigen je van harte uit om mee te doen aan het Belonings- en waarderingsonderzoek HR Trends 2022-2023, het grootste en meest toonaangevende onderzoek naar de beleving en waardering van de HR-professionals.

Inzicht in de arbeidsmarkt en arbeidsvoorwaarden
Het onderzoek wordt verspreid onder ruim 15.000 vakgenoten binnen HRM- en salarisgebied. Met jouw deelname doe je jezelf en jouw collega’s een groot plezier. Je krijgt inzicht in de beleving van de arbeidsmarkt en de arbeidsvoorwaarden die daaraan gekoppeld zijn. Het onderzoek wordt uitgevoerd door de ervaren onderzoekers van Berenschot en mede mogelijk gemaakt door AFAS Software en Uitgeverij Peforma.

Doe je mee aan het onderzoek?
Doe mee aan het onderzoek en ontvang kosteloos de resultaten van het onderzoek. Wij stellen het bijzonder op prijs als je vóór vrijdag 26 augustus de vragenlijst volledig invult. Hierna sluit de enquête en gaat Berenschot de resultaten verwerken.

Tags: afas, arbeidsmarkt, arbeidsvoorwaarden, HRtrendonderzoek
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Artikel

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.