Tags: , ,

Coach van de coaches Francesco Wessels: Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan!

Een professionele sporter wil gewoon bewegen. Dat zit in zijn DNA. Wanneer de mogelijkheden om te trainen beperkt worden zal de sporter altijd oplossingsgericht denken: wat kan wel? Aan het woord is Francesco Wessels. Als teamleider bij het ’’High Performance Team’ van de sportkoepel NOC*NSF begeleidt hij sinds 2012 de bondscoaches van TeamNL. De coach van de coaches dus eigenlijk.

Op welk moment besefte jij dat de coronacrisis ons allemaal gaat treffen?

Dat was toen we een Nederlandse sportster die in Milaan woont terug naar Nederland wilden halen. Dat lukte niet, er waren geen vluchten beschikbaar. De week daarna volgden een aantal maatregelen die groot effect hadden op ons allemaal, dus ook op de sporters en coaches.

 

[…]

 

Het volledige artikel lezen?

Klik hier


Tags: , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Artikel
Artikelen

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE