Tags: ,

Fulltime thuiswerken deel 3: contact houden

In deel twee hoorde je meer over pragmatische oplossingen om het wankele evenwicht tussen werk en privé terug te vinden in deze gekke tijd. Vandaag deel drie in deze serie.

Ineens werkt een groot deel van Nederland thuis. En dan niet één dag per week, maar fulltime. Wat kom je tegen als je ineens fulltime thuiswerkt en wat doet dat met je? Deze vragen stelden wij aan drie mensen uit het veld: een professor, en consulent en een HR-professional.

Vanwege coronacrisis zijn deze interviews online gevoerd.

https://youtu.be/KtWYncwKO_U

Deel 4: contact houden

Grote veranderingen zijn voor de meeste mensen niet niks. Zeker als ze door zo’n onbekend virus worden veroorzaakt. Hoe blijf je in deze tijd gemotiveerd en houd je angsten onder controle? Benieuwd naar deel 4 in deze serie? Aflevering vier kijk je hier.

Tags: ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Artikel
Artikelen

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE