Tags: HR-leiders, HRtop100, magazine

HRtop100 sfeerverslag 2022

De HRtop100 2022 was een succes! Op 8 maart vond dit jaarlijkse event, plaats. ‘Als vanouds’ gebeurde dit weer eens live op locatie, namelijk in het gloednieuwe pand van AFAS. Naast de gebruikelijke Vakjuryprijs en Publieksprijs werden er dit jaar ook prijzen uitgereikt voor de meest innovatieve HR-directeur in de categorie Wildcard en werd er een speciale prijs uitgereikt in het kader van toekomstig leiderschap: de Future of Work award.

Na een maandenlange campagne zijn de winnaars van de HRtop100 2022 dan eindelijk bekend! De vakjury was er unaniem over eens dat de Vakjuryprijs van dit jaar moest gaan naar Kees de Rijke van de Koninklijke Landmacht. De HR directeur die beloond werd met de meeste publieksstemmen en daarmee de Publieksprijs was wederom Kees de Rijke! Overduidelijk een HR directeur met een goed verhaal.

In de categorieën Future of Work en Wildcard gingen de prijzen uit naar respectievelijk Tjahny Bercx van LeasePlan en Lianne Kappert van Too Good To Go, die met hun innovatieve visies de meeste stemmen binnen wisten te slepen.

HRtop100 magazine - cover

Sfeerimpressie HRtop100 2022

Wil je zien hoe het eraan toeging of misschien zelfs wel de dag nogmaals beleven? Wij hebben alles van deze prachtige dag verzameld in het sfeerverslag. Je vind hier de naast de winnaars de aftermovie, het beeldverslag en het HRtop100 magazine 2022!

Tags: HR-leiders, HRtop100, magazine
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Artikel
Uit De Thema Leiderschap & Management

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.