Praat je mee op het forum van HRcommunity?

We zijn steeds meer nieuwe functies aan het toevoegen op ons platform, om zo onze leden nog beter te kunnen faciliteren en te ondersteunen. Nieuw: een forum speciaal voor onze leden!

Naast het team membership dat we voor HR-teams aanbieden, hebben we nu ook een individueel online lidmaatschap. We hebben deze in het leven geroepen, omdat we merkten dat er steeds meer behoefte ontstaat aan een plek waar HR-professionals écht met elkaar onderling discussies kunnen aangaan, maar ook van gedachten kunnen wisselen. Kortom, de diepte in, zonder dat er een overload is aan nutteloze informatie of promoties – iets wat we tegenwoordig steeds vaker op platformen zoals Linkedin tegenkomen.

Om hier gebruik van te maken, vragen we een kleine jaarlijkse bijdrage. Niet alleen kan je dan overigens het forum op, maar krijg je ook toegang tot verschillende tests, die we de komende tijd alleen maar meer zullen gaan aanvullen. Zo kun je bijvoorbeeld een talentmeting doen, aangeboden door L&D Support. En wat dacht je van vier exclusieve online magazines per jaar?

Benieuwd naar het lidmaatschap? Klik bovenaan op ‘Word lid’ of hieronder op de button. Hopelijk verwelkomen we jullie snel op onze nieuwe portal!

Word lid!

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Artikel

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

HRfestival 2023

Winnaars HRtop100 2023

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE

In de spotlight

Vacature

Strategisch P&O Adviseur (Beleid) | Gemeente Krimpenerwaard

Boek

Superkrachten - Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken -

Superkrachten – Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken

Kalender

Tuesday Talk #9: Sustainable HR bij Swapfiets

Whitepaper

Denk hieraan als jouw bedrijf meerdere uitzenders inzet

Denk hieraan als jouw bedrijf meerdere uitzenders inzet