Tags: , ,

Beginnen met HR-metrics en HR-analytics

Steeds meer managers en directeuren vragen om een goed onderbouwd plan wanneer je als HR-manager een bepaalde koers voorstelt. En dat is logisch: een investering in medewerkers moet wel iets opleveren. Met metrics en analytics kun je heel gericht HR-data inzetten.

Steeds meer managers en directeuren vragen om een goed onderbouwd plan wanneer je als HR-manager een bepaalde koers voorstelt. En dat is logisch: een investering in medewerkers moet wel iets opleveren. Met metrics en analytics kun je heel gericht HR-data inzetten. Daarmee kun je bij het bepalen van beleidsplannen gefundeerde besluiten nemen. Nu zeg je misschien: ‘Maar mijn werk gaat over mensen, niet over cijfers!’. Je hebt tenslotte niet voor niets voor HR gekozen. Cijfers zijn doorgaans niet de core business van een HR-manager. In deze whitepaper lees je hoe u HR-metrics en HR-analytics kunt toepassen en hoe je daarvoor de eerste stappen zet.

Download hier de whitepaper door

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Tags: , ,
Ook Interessante Document

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE