Tags: ,

Digitalisering en robotisering vragen om employagility

Als we alle ontwikkelingen op de arbeidsmarkt – met digitalisering en robotisering voorop – tezamen bekijken, dan is er één woord dat voor zowel werkgevers als werknemers samenvat wat ervoor nodig is om te floreren op de arbeidsmarkt van 2025, en in feite ook al op de arbeidsmarkt van vandaag: employagility.

De toekomst van de arbeidsmarkt in de zakelijke en financiele dienstverlening.

Als we alle ontwikkelingen op de arbeidsmarkt – met digitalisering en robotisering voorop – tezamen bekijken, dan is er één woord dat voor zowel werkgevers als werknemers samenvat wat ervoor nodig is om te floreren op de arbeidsmarkt van 2025, en in feite ook al op de arbeidsmarkt van vandaag: employagility. Met employagility wordt bedoeld ‘het vermogen van werkgevers en werknemers om snel te reageren op veranderingen om op die manier toegevoegde waarde te kunnen blijven leveren’. Hoe wendbaar zijn je mensen, en is daarmee je organisatie? En hoe wendbaar ben je zelf? Dat is de vraag waar het om draait.

Aan dit onderzoek, uitgevoerd door PwC, hebben ruim honderd personen van veertig grote zakelijke en financiële dienstverleners meegewerkt. Aan de respondenten is gevraagd wat hun verwachtingen zijn van de arbeidsmarkt in 2025, en in hoeverre zij zich al voorbereiden op wat zij verwachten dat komen gaat.

Download hier het document van PwC uit 2015

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Tags: ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Document

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE