Beluister de Podcast van:
Bekijk de video van:


Benieuwd naar de wereld van benefits, maar weet je niet precies waar je moet beginnen? Goed nieuws: samen met Nmbrs heeft YourCampus een benchmark rapport voor je opgesteld dat verschillende benefits op een rijtje zet, het belang ervan uitlegt aan de hand van data en handige oplossingen biedt die je makkelijk kunt toepassen. Interesse? Download het rapport hier.

De tijd dat er alleen met salaris aan de behoeften van werknemers kon worden voorzien lijkt voorbij te zijn. Daarom moeten bedrijven zich focussen op wat werknemers op dit moment belangrijk vinden – inclusief de balans tussen werk en privéleven, secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenen en verzekeringen, en initiatieven op het gebied van welzijn en persoonlijke gezondheid. In één woord? Benefits.

Benefits kunnen alleen wel een complex onderwerp zijn, met vele opties en mogelijkheden. Daarom hebben YourCampus en Nmbrs een benefit benchmark rapport opgesteld, die een overzicht geeft van het huidige landschap van employee benefits. Dankzij het rapport is er één bron die laat zien welke aspecten verbeterd kunnen worden en welke quick fixes werknemers kunnen gebruiken om hun organisatie flink boven de concurrentie uit te laten komen. 

YourCampus - NMBRS - Rapport 2

Voor dit rapport is gebruik gemaakt van een aantal verschillende databronnen. Naast openbaar onderzoek hebben we data gebruikt van Nmbrs (die 1,5 miljoen geanonimiseerde en geaggregeerde loonstroken verwerken) en YourCampus (een flexibel employee benefits platform). Daarnaast hebben we gegevens verwerkt van Headspace (de populaire app voor mentaal welzijn), ClassPass (één plek voor lidmaatschappen van sportscholen) en Lease a bike (een aanbieder van leasefietsen).

Een paar belangrijke conclusies van het rapport zijn dat werkgevers kunnen laten zien dat ze hun werknemers waarderen door te investeren in vaardigheden met behulp van trainingen. Zo tonen werknemers dat hun werkgevers worden gezien als individuen en niet alleen als een productieonderdeel. Een ander interessant voordeel is dat met de WKR-regeling ook belastingvrij spullen voor een thuiskantoor kunnen worden gefinancierd.

Bekijk het document

Naam(Vereist)
Akkoord(Vereist)

Dutch employee benefits report 2022. Hoe goed doet jouw bedrijf het?

Tags: , , , , , , ,
Solliciteer

Ook Interessante Documenten

Word lid

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Kalender

Whitepaper

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper De waardevolle organsiatie

whitepaper arbeidsmarkt
In dit whitepaper staan HR en HRM gerelateerde onderwerpen omtrent de Arbeidsmarkt

Registreer je als lid

Word gratis lid

Meld je nu aan!

Talentfirst - sidebar

Kijk terug

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

Deel je blog!

Menu