Tags: leren, Nieuw tijdperk, ontwikkeling, whitepaper

Effectief leren in het nieuwe tijdperk

Onze omgeving en manieren van doen zijn drastisch aan het veranderen door technologische vooruitgang. Informatie is op ieder moment beschikbaar en we zijn inmiddels gewend om deze continue te kunnen consumeren en het liefst op ‘any device, anytime, anywhere’.

Onze omgeving en manieren van doen zijn drastisch aan het veranderen door technologische vooruitgang. Informatie is op ieder moment beschikbaar en we zijn inmiddels gewend om deze continue te kunnen consumeren en het liefst op ‘any device, anytime, anywhere’. Dit heeft ook gevolgen voor de manier waarop mensen willen leren. De huidige leermethode, waarbij we gefragmenteerd eens in de zoveel tijd kennis en vaardigheden aangereikt krijgen, lijkt gedateerd. De behoefte aan nieuwe leermethodes, die passen bij het technologische en snel veranderende tijdperk, groeit. De vraag die ontstaat is: hoe kun je ervoor zorgen dat mensen effectief kunnen leren, op een manier die past bij deze tijd?

Download de whitepaper hier door RMMBR

Tags: leren, Nieuw tijdperk, ontwikkeling, whitepaper
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Document

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.