Tags: , , ,

Effectief leren in het nieuwe tijdperk

Onze omgeving en manieren van doen zijn drastisch aan het veranderen door technologische vooruitgang. Informatie is op ieder moment beschikbaar en we zijn inmiddels gewend om deze continue te kunnen consumeren en het liefst op ‘any device, anytime, anywhere’.

Onze omgeving en manieren van doen zijn drastisch aan het veranderen door technologische vooruitgang. Informatie is op ieder moment beschikbaar en we zijn inmiddels gewend om deze continue te kunnen consumeren en het liefst op ‘any device, anytime, anywhere’. Dit heeft ook gevolgen voor de manier waarop mensen willen leren. De huidige leermethode, waarbij we gefragmenteerd eens in de zoveel tijd kennis en vaardigheden aangereikt krijgen, lijkt gedateerd. De behoefte aan nieuwe leermethodes, die passen bij het technologische en snel veranderende tijdperk, groeit. De vraag die ontstaat is: hoe kun je ervoor zorgen dat mensen effectief kunnen leren, op een manier die past bij deze tijd?

Bekijk het document

Download de whitepaper hier door RMMBR

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Tags: , , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Doe mee met ons onderzoek

Ledenonderzoek-banner-HRcommunity-2

Registreer je als lid

Word gratis lid

Start-up van de week

start-up våcan de week 4 - InnerVoice

Word lid

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Opleiding

Whitepaper

Advertentie
Vorig bericht
De pluralistisch-groene organisatie van de toekomst
Volgend bericht
I-deals in Nederland
Menu