Tags: , , ,

Het nieuwe pensioenstelsel: Kansen voor de toekomst

De nieuwe pensioenwet heeft een enorme impact op zowel werkgevers als werknemers.
Pensioenregelingen moeten worden aangepast aan de nieuwe spelregels. Dit heeft invloed op onder andere de pensioenpremie, maar ook het partnerpensioen gaat wijzigen. In het verleden werd pensioen gespaard in een grote pot, maar dit gaat verdeeld worden in individuele potjes.

In de media wordt vaak negatief gesproken over pensioen en dit maakt werknemers onzeker en zorgt voor onrust op de werkvloer. Werknemers krijgen veel meer keuzemogelijkheden en op dit moment blijven veel mogelijkheden onbenut. Werkgevers zijn verantwoordelijk en zelfs verplicht om werknemers van juiste informatie te voorzien en handvatten te bieden.

Door over pensioen te communiceren, laat je goed werkgeverschap zien en inventariseer je wensen van de werknemer waarmee je vervolgens toekomstplannen maakt voor je HR-beleid.

In het whitepaper ‘Pensioencommunicatie’ van &Gommer Pensions Group lees je alles over het nieuwe pensioenstelsel met handige checklists hoe je pensioencommunicatie kunt vormgeven binnen jouw bedrijf.

Vul onderstaand formulier in om een downloadlink te ontvangen!

Naam(Vereist)
Akkoord(Vereist)
Tags: , , ,
Ook Interessante Document

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE