Tags: Bijscholen medewerkers, verbeterde onboarding, verbeterde retentie, verbeterde ROI

Verbeter retentie, bijscholing en onboarding en vergroot de ROI

De sleutel om retentie, bijscholing, onboarding en ROI te verbeteren? Leren!

Wil je je bedrijf en je medewerkers efficiënter laten werken? Forrester Consulting schat in hun Total Economic Impact of Degreed Study , een onderzoek in opdracht van Degreed, in dat de potentie van ROI bij Degreed 312% is. Download het rapport en leer hier hoe jij ook deze ROI resultaten kunt behalen!

Veel internationale bedrijven zien dezelfde uitdagingen. Ze moeten hun talent behouden, de medewerkers blijven bijscholen om de constante veranderingen binnen hun sector bij te houden, nieuwe medewerkers zo snel mogelijk onboarden en kosten reduceren. Klinkt vrij overweldigend toch? Dit is waar leren een rol speelt.

Forrester Consulting heeft in opdracht van Degreed het Total Economic Impact rapport gecreëerd. Gebaseerd op 5 interviews met klanten van Degreed, identificeert de studie hoe deze klanten uitdagingen hebben opgelost met gebruik van Degreed.

De belangrijkste voordelen zijn:

  • Tot vijf keer minder bedrijfsvertalers
  • 35% efficiëntere bijscholing van de medewerkers
  • 20% snellere onboarding en minder tijd tot productiviteit
  • Meer dan $300.000 bespaart door verminderen van uitgaven aan content leveraars

Download de studie om meer te leren hoe deze resultaten zijn ontstaan en voor inspiratie over hoe je kunt innoveren voor de toekomst.

De studie is in het Engels.

Naam(Vereist)
Akkoord(Vereist)
Tags: Bijscholen medewerkers, verbeterde onboarding, verbeterde retentie, verbeterde ROI
Ook Interessante Document

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.