Tags: HR, technologie, Voordelen, whitepaper

Koppeling Technologie en HR biedt grote voordelen

De Digitale Transformatie is in volle gang. Toch zijn er veel vraagstukken omtrent technologie, nieuwe systemen en processen waar HR vooralsnog mee rondloopt. En dat is nu juist niet meer nodig.

Nederlandse arbeidsmarkt is niet duurzaam

De Digitale Transformatie is in volle gang. Toch zijn er veel vraagstukken omtrent technologie, nieuwe systemen en processen waar HR vooralsnog mee rondloopt. En dat is nu juist niet meer nodig. Want de oplossingen voor veel van deze vragen zijn al lang voorhanden. Maar dan moet HR wel openstaan voor de veranderingen en mogelijkheden die deze nieuwe technologieën te bieden hebben. Want als HR niet oppast, voldoen de oplossingen die worden geboden vanuit het werkveld op zeer korte termijn niet meer aan de verwachtingen van de medewerkers. Terwijl die oplossingen er wel degelijk zijn.

Download hier de whitepaper

Tags: HR, technologie, Voordelen, whitepaper
Ook Interessante Document

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.