Tags: employee engagement, trends, vitaliteit, whitepaper

Wereldwijde trends in werknemers betrokkenheid 2014

Hoe bereid bent u, is uw bedrijf en uw talent om te veranderen wanneer prestaties dreigen te veranderen? Zakelijke leiders dreigen namelijk geconfronteerd te worden met ongekende uitdagingen.

Hoe bereid bent u, is uw bedrijf en uw talent om te veranderen wanneer prestaties dreigen te veranderen? Zakelijke leiders dreigen geconfronteerd te worden met ongekende uitdagingen veroorzaakt door gelijktijdige macro-economische, technologische, demografische en sociale trends. Deze trends hebben een groot aantal zakelijke uitdagingen veroorzaakt zoals: de consolidatie en verstoring van de industriële sector, het veranderen van de klant en de klantaanvraag, de beschikbaarheid van talent,  veranderende eisen van het personeel, veranderende verwachtingen van het personeelsbestand naar bedrijven toe.

Download hier de whitepaper door AON

Tags: employee engagement, trends, vitaliteit, whitepaper
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Document

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.