Beter is een arbodienstverlener die bedrijven helpt om een gezonde werkomgeving te creëren zowel voor het individu als de organisatie.

Beter arbodienst
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Service: Advies & Consultancy
Geo focus: Nederland
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Fase Onderneming: Volwassen
Omvang: 50-150 medewerkers
Opgericht in: 2003
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Nee

Beter – gezondheidsdienstverlener

Beter is een innovatieve gezondheidsdienstverlener op het gebied van arbo. Zij helpen bedrijven investeren in gezonde medewerkers en met het creëren van een gezonde werkomgeving voor het individu en de organisatie zelf.

Beter kijkt verder dan alleen beter worden, naast genezen focussen zij zich vooral op gezond blijven en gezonder worden. De diensten van Beter helpen mensen zelf de regie te nemen door inzicht te geven en gedrag te veranderen.

Het totaalpakket zorgt ervoor dat werknemers minder vaak ziek worden en wanneer ze wel ziek zijn, zij sneller herstellen. Boek gezondheidswinst met Beter.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: , ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE