Driessen Groep werkt voor organisaties in de publieke sector en mensen die (willen) werken bij de overheid, in het onderwijs en in de zorg.

Driessen Groep Werkgeluk publieke sector
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Service: Advies & Consultancy
Geo focus: Nederland
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Fase Onderneming: Local Enterprise
Omvang: >150 medewerkers
Opgericht in: 1993
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Nee

Driessen Groep

Bij Driessen Groep maken ze werkgeluk mogelijk voor zoveel mogelijk mensen en organisaties in de publieke sector. De verschillende bedrijven binnen de Driessen Groep verbinden mens en werk, maken HR-processen eenvoudiger, zijn de schakel tussen professionals en organisaties, ondersteunen bij personeelsontwikkeling en mobiliteit, bieden arbodienstverlening en online arbeidsmarkt-oplossingen.

Driessen Groep is er voor organisaties in de zorg, het onderwijs en de overheid en de mensen die daar (willen) werken. Zo zorgen zij al bijna 30 jaar voor de mensen die iedere dag zorgen voor onze maatschappij.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: , , ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE