Ebbinge werkt voor ondernemende organisaties. Zij kennen, verbinden en ontwikkelen de leiders van de toekomst, al 40 jaar lang.

Ebbinge leiders van de toekomst
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Service: Advies & Consultancy
Geo focus: Nederland
Focus Klant: 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Fase Onderneming: Volwassen
Omvang: 50-150 medewerkers
Opgericht in: 1982
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Nee

Ebbinge – leiders van de toekomst

De wereld om ons heen verandert steeds sneller. Vanuit deze verandering komen nieuwe leiders naar voren met een andere kijk op leiderschap. Ebbinge kent en herkent deze nieuwe ondernemende leiders.

Ebbinge onderzoekt steeds welke vernieuwingen in het leiderschap een organisatie nodig heeft. Daarbij kijken zij zowel naar de zakelijke als naar de menselijke kant en helpen zij organisaties aan leiders van de toekomst.

Ebbinge werkt voor ondernemende organisaties in de markt van Private Equity en familiebedrijven, maar daarnaast ook in de publieke sectoren als de zorg en het onderwijs.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE