Fitch is een verfrissende generatie psychologen. Zij helpen organisaties met mensenkennis en mensen om zichzelf beter te leren kennen.

Fitch - nieuwe generatie psychologen
0,0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Service: Advies & Consultancy
Geo focus: Nederland
Focus Klant: <250 medewerkers
Fase Onderneming: Scale-up
Omvang: <8 medewerkers
Opgericht in: 2013
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Nee

Fitch – nieuwe generatie psychologen

Mensen helpen met hun persoonlijke ontwikkeling, dat is wat Fitch doet. Fitch is een nieuwe generatie psychologen die mensen en organisaties verder helpen in hun ontwikkeling. Ze staan bekend om hun frisse aanpak en maken de wetten van de psychologie concreet op de werkvloer. In dit proces bieden zij organisaties mensenkennis, en haar mensen zelfkennis.

De mens vormt een obstakel van zijn eigen ontwikkeling en daarmee een obstakel van het succes van de organisatie. Wil je groeien als organisatie? Dan dien je te investeren in de zelfkennis van je mensen. Wanneer zij erachter komen wie zij zijn en wat hen drijft kunnen zij keuzes maken die bij hen passen. Dat proces noemen ze bij Fitch ‘worden wie je bent’.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: , ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

HRfestival Magazine

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE