LTP Business Psychologen is een HR-adviesbureau dat organisaties helpt met talentselectie en talent ontwikkeling. Dit middels inzichten en assessments.

LTP Business Psychologen talentontwikkeling, assessments
0,0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Service: Advies & Consultancy
Geo focus: Nederland
Focus Klant: 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Fase Onderneming: Volwassen
Omvang: >150 medewerkers
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Nee

LTP – Inzicht met impact

LTP Business Psychologen is het oudste HR-adviesbureau van Nederland. Zij helpen organisaties op het gebied van talentselectie en ontwikkeling. Zij helpen organisaties met het doorgroeien en duurzaam inzetten van talent. Middels online assessments en de inzet van ervaren business psychologen bieden zij inzicht met impact, bij uiteenlopende HR-vraagstukken.

Hierbij houden zij een constante focus op kwaliteit en innovatie. Met deze aanpak hebben zij een Cedeo-erkenning ontvangen met een score van 96,7% op klanttevredenheid.

Assessments voor de selectie en ontwikkeling van (nieuwe) medewerkers vormen de kern van de dienstverlening van LTP. Daarnaast hebben zij specifieke kennis en specialisten op het gebied van veiligheidsassessments, assessments voor executive functies en assessments voor leidinggevende & teamassessments.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: , ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

Ontmoet de spraakmakende keynotes op het HRfestival

HRtop100 Magazine

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE