Onvia is jouw partner bij verzuim. Verkrijg inzicht met de verzuim app en werk toe naar een gezonde en productieve organisatie.

Onvia verzuim
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Service: Advies & Consultancy
Geo focus: Nederland
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Fase Onderneming: Volwassen
Omvang: 8-25 medewerkers
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRcommunity: Nee

Onvia – verzuim expert

Onvia is al jarenlang expert op het gebied van verzuim en heeft daarmee een stevige basis voorhanden met de verzuim applicatie. De applicatie is geschikt voor werkgevers, arbodiensten, bedrijfsartsen en verzekeraars. De app biedt organisaties mogelijkheden om medewerkers te volgen en te begeleiden, zowel voor, tijdens als na een verzuim periode.

De app brengt verzuim op een efficiënte en overzichtelijke manier in kaart en verschaft jouw organisatie inzicht op het moment dat dit nodig is. Zodat je vanuit deze basis bij kunt sturen en kunt werken naar een gezonde en productieve organisatie.

Naast de verzuim app biedt Onvia ook een artsenapplicatie aan, welke ontwikkelt is voor onder andere bedrijfsartsen en andere betrokken specialisten. Binnen deze app kunnen alle medische gegevens gedocumenteerd worden.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: ARBO, verzuim
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE