Personio is een alles-in-één HR-oplossing geschikt voor het mkb en middelgrote organisaties. Volgens Personio zijn medewerkers van essentiële belang voor een succesvolle organisatie. Zij streven daarom dan ook naar meer tijd voor de individuele medewerker.

Meer tijd voor medewerkers
Officiële Partner
van HRcommunity
0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Service: Software & Tools
Omvang: >150 medewerkers
Opgericht in: 2015
Partner van HRcommunity: Ja
Herkomst: Duitsland
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Voertaal: Nederlands
Fase Onderneming: Global Enterprise
Besturingssysteem: Webbased
Geo focus: Europa
Beschikbaar in: Nederlands, Engels, Duits

Personio: meer tijd voor medewerkers

Personio is de moderne alles-in-één HR-oplossing voor het mkb en middelgrote organisaties. Personio streeft naar meer tijd voor de medewerker, zodat je als organisatie onderaan de streep efficiënter omgaat met de tijd in jouw business.

Personio zorgt dat de HR-kerntaken die in elke organisatie moeten gebeuren zo eenvoudig en efficiënt mogelijk verlopen. Of het hierbij nu gaat om employer branding, het onboarding proces of om organisatorische ontwikkelingen: er valt winst te halen voor je medewerkers en dus voor je organisatie!

Contactgegevens

Personio
Podcast

How to HR #4: De toekomst van HR ligt in data en technologie

Welke rol is weggelegd voor data en technologie in de toekomst van HR? Dat is waar HR-Expert Remco Mostertman in deze vierde aflevering samen met zijn gasten Irma Doze (AnalitiQs) en Paul Bessems (Weconomics) antwoord op geeft. Want hoe draagt technologie bij aan een je bedrijfsprocessen én de employee experience? Je hoort het in How to HR.
How to HRHRHR DataPersoniopodcasttoekomst van HR
Podcast

How to HR #2: Er is talent genoeg, maar je moet er wel mee aan de slag

Hoe trek jij de beste mensen aan voor jouw organisatie en hoe behoud je talent? Dat is waar deze aflevering van How to HR om draait. Gasten Kees Gabriëls (Talent On) en Hans van der Loo (schrijver van oa bestsellers "Teaming" en "Werkvuur") nemen je mee in de wereld van toekomstbestendige talentontwikkeling.
How to HRHRPersoniopodcastTalent werventoekomst van HR
Podcast

How to HR #1: Werknemers verlaten niet hun baan, maar hun leidinggevende

Het leiderschap van de toekomst; dat is waar deze eerste aflevering van How to HR om draait. HR-expert Remco Mostertman gaat samen met sociaal-entrepeneur Roos Wouters en hoogleraar Bas Kodden in op de employee experience en het belang van transparantie, groei en ontwikkelingsmogelijkheden.
How to HRHRPersoniopodcastretentietoekomst van HR

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: gezondheid medewerkers, hr oplossing
Ook Interessante HR Dienstverlener
Uit De Thema Arbeidsvoorwaarden & pensioen, HR-strategie & analytics, Leiderschap & Management

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.