Welliba pioniert met een nieuwe benadering van de beleving van medewerkers, door gedragswetenschap te combineren met mensgerichte technologie.

Welliba Unlock a better experience
0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Service: Software & Tools
Partner van HRcommunity: Nee
Locatie:
Focus Klant: 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Voertaal: Nederlands
Fase Onderneming: Scale-up
Geo focus: Wereld
Beschikbaar in: Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Zweeds

Welliba een nieuwe blik op “people insights’, ‘engagement’en welzijn van medewerkers.

Waarom Welliba?

We geven medewerkers gepersonaliseerde inzichten en bruikbaar advies om hen te helpen hun EX te begrijpen en te verbeteren.
Employee experience beschrijft hoe medewerkers hun werk en leven ervaren, het is het resultaat van de interacties tussen de persoonlijke kenmerken en omgeving van de persoon. Mensen kunnen leren om deze interacties te beïnvloeden als ze zich er meer bewust van worden en worden voorzien van persoonlijk en bruikbaar advies.

Welliba’s EX+ luidt een nieuw tijdperk in voor Employee Experience

Welliba verricht baanbrekend werk met een nieuwe aanpak die gedragswetenschap combineert met mensgerichte technologie, zodat HR werknemers de verantwoordelijkheid kan geven over hun eigen Employee Experience. Welliba’s uitgebreide onderzoek heeft de wezenlijke drijfveren achter de EX van werknemers blootgelegd, en de specifieke contextuele boosters en belemmeringen in kaart gebracht die deze ervaringen van buitenaf beïnvloeden. De persoonlijke inzichten-hub van Welliba staat centraal bij het beheer van een nieuw en holistische Employee Experience.

Met de Welliba Companion App kunnen werknemers hun ‘inzichten-hub’ in eigen beheer nemen, wat ze motiveert om realtime, hoogwaardige gegevens via micro-gesprekken te verstrekken. Organisaties kunnen (naast de standaard vragenlijst) polls en andere vragen uitsturen en medewerkers krijgen direct feedback op de resultaten.

In de inzichten-hub worden de antwoorden geanalyseerd met behulp van kunstmatige intelligentie (Artificial Intelligence, AI) om persoonlijke inzichten te bieden, die werknemers ook op bepaalde bedrijfsprogramma’s, interventies of andere hulpmiddelen kunnen wijzen.

De werknemers beslissen of ze het persoonlijke advies aan hen al dan niet opvolgen, en kunnen vaststellen welke hulpmiddelen bij hun persoonlijke ontwikkeling passen.

HR bepaalt het kader voor het beheer van de Employee Experience en kan via het gebruikersvriendelijke dashboard de gegevens gebruiken om in kaart te brengen hoe de ervaringen van werknemers zich ontwikkelen en zo gerichte acties ondernemen.

Contactgegevens

Niets gevonden.
Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Is dit jouw organisatie?

Verstuur onderstaand verzoek voor het claimen van de HR dienstverlener pagina

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Selecteer de HR Dienstverlener/Organisatie uit de HRgids waar jij onderdeel van bent en deze pagina wilt gaan beheren.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
en beheer de gegevens.
Tags: employee engagement, employee experience, potential, unlock, wellbeing
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.