Tags: , ,

Omgaan met weerstand

Omgaan met weerstand

Korting
Voor Leden
Op Locatie
's-Gravenhage
Organisator: IPro Training NL
Prijs: 595,00
Prijs Basis Lid:€ 595,00-10%€ 535,50
Prijs Premium Lid:€595,00-15%€ 505,75
10. IPRO Training NL

IPro Training NL – Omgaan met weerstand

Een recente training startte gelijk met een probleem. Van alle deelnemers op de lijst bleek meer dan de helft niet aanwezig. Dit terwijl ik geen enkel bericht had ontvangen over files, ziekte of een andere onvoorziene omstandigheid. Toen ik vroeg aan de aanwezigen of zij iets wisten bleef het stil. De stilte die ik beantwoordde met stilte van mijn kant. Minutenlang bleef deze situatie zo. Totdat een deelnemer die dit helemaal zat was en mij hevig geïrriteerd aansprak over de zin van ‘zo’n soort training als dit’. Het bleek later exemplarisch te zijn voor de cultuur van deze organisatie’.

Programma 

  • Wat is weerstand?
  • Verschillende uitingsvormen van weerstand
  • Wat is jouw primaire (emotionele) reactie?
  • Je eigen automatische piloot rond weerstand onderscheiden
  • Communicatie (verbaal en non-verbaal) en het effect op de ander.
  • Hard op inhoud en zacht op relatie.
  • Schakelen tussen inhoud en emotie.
  • Gesprekstechnieken omgaan met weerstand
  • Respectvol en assertief grenzen stellen.
  • Omgaan met spanning.

Doelgroep

Heb je in je werk regelmatig met weerstand te maken? Voel je je dan vaak persoonlijk aangevallen? Of schiet je vaak in de verdediging? Er zijn effectieve technieken beschikbaar om weerstand juist tot een kans te maken.

Resultaat

Na afronding van deze training omgaan met weerstand zie je weerstand als een kans in plaats van een bedreiging. Je herkent de verschillende uitingsvormen van weerstand. Je ziet je eigen aandeel in de ervaren weerstand en herkent mogelijkheden om het anders te doen. Je bent in staat om verschillende gesprekstechnieken in te zetten afhankelijk van de situatie. Kortom, weerstand heeft voor jou een hele andere lading gekregen!

Word basis of premium lid en krijg een unieke kortingscode voor IPRO

Tags: , ,
Ook Interessante Kalender

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE