Tags: verzuim, Verzuimmanagement

HR Webinar Week: De spagaat van verzuimmanagement – Mercer

In dit webinar van Mercer wordt je meegenomen in de spagaat van het verzuimmanagement. Hoe ga je hier mee om?

Het is essentieel om goed verzuimmanagement te waarborgen in deze uitdagende arbeidsmarkt. De opkomst van AI zal leiden tot een verschuiving in de vaardigheden die van medewerkers worden verwacht, aangezien bepaalde taken worden geautomatiseerd. Bovendien zullen de personeelstekorten in de zorg en bij het UWV een steeds grotere rol gaan spelen, wat resulteert in langere wachttijden en verzuimperiodes.

Bekijk de video van: Alice Langerak & Bart Brenninkmeijer - Mercer

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Dit webinar is onderdeel van de Webinar Week over de dilemma’s van HR en is nu terug te kijken op onze website. Op 24 september starten wij met een gloednieuwe webinar reeks waarvoor jij je nu kunt aanmelden.

Aanmelden voor 30 juni is gratis toegang.

Aanmelden doe je via het aanmeldformulier.

Tags: verzuim, Verzuimmanagement
Ook Interessante Video

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE