Tags: hrwebinarweekfeb24, werkgeverschap

Goed werkgeverschap, dat is toch logisch? – OAZ

In dit webinar over goed werkgeverschap gaan twee HR Specialisten van OAZ in op dit thema. Zij richten zich op het in dienst nemen en het in dienst houden van personeel met een afstand tot de arbeidsmarkt.

In dit webinar over goed werkgeverschap gaan twee HR Specialisten van OAZ in op dit thema. Zij richten zich op het in dienst nemen en het in dienst houden van personeel met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze behandelen de voor- en nadelen voor de werkgever, ze bieden kennis en inzicht op het gebied van wetgeving en ze delen praktische voorbeelden en succesverhalen. Hoe gaan andere werkgevers hiermee om en wat kunnen we leren uit andere sectoren?

Bekijk de video van: Elena Maranus & Bo Bosschaart - OAZ
youtube video

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Dit webinar is onderdeel van de Webinar Week over de dilemma’s van HR en is nu terug te kijken op onze website. Op 24 september starten wij met een gloednieuwe webinar reeks waarvoor jij je nu kunt aanmelden.

Aanmelden voor 30 juni is gratis toegang.

Aanmelden doe je via het aanmeldformulier.

Wist je dat je met een lidmaatschap gratis het subsidiemagazine van OAZ kunt bestellen?

Wil je meer informatie over ons lidmaatschap? Klik dan hier.

Tags: hrwebinarweekfeb24, werkgeverschap
Ook Interessante Video

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.