Tags: nieuwe kansen, veranderen

HR Webinar Week: Het dilemma tussen uitdaging en opportuniteit – StreetwiZe

Dit webinar van Bram Doolaege van StreetwiZe richt zich op het ontwikkelen van het vermogen om kansen te zien en de wereld positief te benaderen.

De Positieve Focus webinar richt zich op het ontwikkelen van het vermogen om kansen te zien en de wereld positief te benaderen, wat cruciaal is voor zinvolle samenwerking in zowel persoonlijke als professionele sferen. Dit webinar benadrukt het verschuiven van gedrag naar wat goed werkt, het nemen van verantwoordelijkheid, en het focussen op oplosbare aspecten van problemen. Het daagt de neiging uit om te blijven hangen bij negatieven en stimuleert een constructieve kijk, essentieel voor individueel en zakelijk succes.

Bekijk de video van: Bram Doolaege - StreetwiZe

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Dit webinar is onderdeel van de Webinar Week over de dilemma’s van HR en is nu terug te kijken op onze website. Op 24 september starten wij met een gloednieuwe webinar reeks waarvoor jij je nu kunt aanmelden.

Aanmelden voor 30 juni is gratis toegang.

Aanmelden doe je via het aanmeldformulier.

Wist je dat je met een lidmaatschap korting krijgt op:

Wil je meer informatie over ons lidmaatschap? Klik dan hier.

Tags: nieuwe kansen, veranderen
Ook Interessante Video

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE