Tags: diversiteit en inclusie, hrwebinarweekfeb24

Our journey to become a company of belonging – ISS

In dit webinar nemen Gemmie Hermens en Robert Oosting ons mee in het verhaal van ISS en hoe zij succesvol omgaan met diversiteit en inclusie.

In dit webinar nemen Gemmie Hermens en Robert Oosting ons mee in het verhaal van ISS. “We vertellen hoe we binnen ISS Nederland, maar ook hoe ISS op wereldwijd niveau invulling heeft gegeven aan diversiteit en inclusie. Welke keuzes we hierin hebben gemaakt, de uitdagingen of dilemma’s die we hierbij zijn tegengekomen en hoe we hiermee zijn omgegaan.” Het webinar vertelt niet alleen het verhaal van ISS, maar biedt ook ruimte voor discussie en feedback vanuit de deelnemers.

Bekijk de video van: Anne Branger & Andrea Pierik - InnerVoice & Randstad
youtube video

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Dit webinar is onderdeel van de Webinar Week over de dilemma’s van HR en is nu terug te kijken op onze website. Op 24 september starten wij met een gloednieuwe webinar reeks waarvoor jij je nu kunt aanmelden.

Aanmelden voor 30 juni is gratis toegang.

Aanmelden doe je via het aanmeldformulier.

Tags: diversiteit en inclusie, hrwebinarweekfeb24
Ook Interessante Video

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.