Tags: , , , , ,

Kijk terug: Tuesday Talk #7 met Anja de Bree over Sociale Veiligheid

Door alle aandacht rondom MeToo de afgelopen jaren, maar ook door wat er recent naar buiten is gekomen rondom grensoverschrijdend gedrag bij programma’s als The Voice, is sociale veiligheid actueler dan ooit. Ook bij Royal FloraHolland.
Bekijk de video van: Anja de Bree | Emke Daniels

“We zijn nu 3 jaar bezig om te kijken of wij de sociale veiligheid in binnen Royal FloraHolland kunnen verbeteren. Met wisselende successen. Graag wil ik deze ervaringen met jullie delen.” – Anja de Bree

Wie

Om de maand presenteren onze leden hun expertise en verhaal in de vorm van een webinar tijdens de Tuesday Talks. Op dinsdag 26 juli sprak de HRtop100 runner-up van de Vakjuryprijs, Anja de Bree. Ze is sinds 7 jaar CHRO bij Royal FloraHolland, een coöperatie van veilingen van snijbloemen en planten. De organisatie is de grootste bloemenveiling ter wereld en verzorgt ruim 90% van de Nederlandse handel in deze producten.

Wat

Sociale veiligheid is een belangrijk thema binnen Royal FloraHolland. 25% van de medewerkers geven aan zich sociaal onveilig te hebben gevoeld in het afgelopen jaar. En sinds drie jaar zijn ze prominenter met dit probleem bezig, met wisselende successen. In dit webinar deelt Anja deze ervaringen en hoopt geïnspireerd te raken door jullie verhalen.

Waarom

Na het bekijken van het webinar:

  • heb je nieuwe inzichten opgedaan over hoe je de sociale veiligheid in je bedrijf kunt vergroten
  • weet je hoe je dit onderwerp op de agenda zet
  • weet je wat wel en niet werkt
  • ben je bekend met ervaringen van anderen

 

Tags: , , , , ,
Ook Interessante Video

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE