In deel één hoorde je meer over de uitdagingen in deze tijd. De praktische zaken zoals een veilige internetverbinding, maar ook de productiviteit met alle afleiding thuis. Vandaag deel twee in deze serie.

Ineens werkt een groot deel van Nederland thuis. En dan niet één dag per week, maar fulltime. Wat kom je tegen als je ineens fulltime thuiswerkt en wat doet dat met je? Deze vragen stelden wij aan drie mensen uit het veld: een professor, en consulent en een HR-professional.

Vanwege coronacrisis zijn deze interviews online gevoerd.

Deel 3: contact houden

Alle vanzelfsprekende sociale contacten op het werk zijn ineens weggevallen en communiceren via online platformen of de telefoon kunnen anders worden geinterpeteerd. Non-verbale communicatie lijkt belangrijker dan ooit. Het kan dus zomaar zijn dat de sfeer een stuk minder gezellig en luchtig is onderling. Hoe zorg je toch voor de broodnodige interactie? Benieuwd naar deel drie in deze serie? Deze kijk je hier.

Gepost door Bob Aardewerk

Na zijn studie vertrekt hij met de Noorderzon naar Londen, waar hij een aantal jaren werkt voor de BBC als vormgever. Later keert hij terug naar Nederland en maakt in Hilversum prachtige vormgeving voor slechte programma’s… Totdat hij besluit dat hij dan maar moet laten zien hoe ’t wel moet.

1 opmerking

  1. […] Het is nog niet makkelijk, zo zonder de vaste patronen van kantoor. Hoe vind je de juiste structuur in deze nieuwe realiteit? Benieuwd naar deel twee in deze serie? Deze kijk je hier […]

Laat een opmerking achter.