Tags: Degreed, Degreed Insight, L&D, L&D-strategie, leren en ontwikkelen

Degreed Insight: neem deel om jouw L&D doelen te bereiken!

Je hebt misschien een beeld over hoe leren en ontwikkelen in je organisatie past. Of hoe je wilt dat het erin past. Echter niets in het leven is zeker. Er komen obstakels op je pad. Wat doe je dan? Meld je aan voor Degreed Insight, een interactieve bijeenkomst waar je virtueel mee kunt doen met diepgaande discussies over de toekomst van leren.

Misschien heb je al een concreet beeld over hoe L&D (leren en ontwikkelen) in je organisatie past (of hoe je wilt dat het erin past). Maar, niets in het leven is zeker! Hoe ga je om met de obstakels die op je pad komen? Het is belangrijk dat je een toekomstbestendige, flexibele en aanpasbare (agile) strategie hebt. Degreed kan je helpen dit te realiseren.

Dit jaar vieren wij bij Degreed ons 10-jarig bestaan. Sinds onze oprichting is het onze missie om bedrijven de mogelijkheid te bieden om vele soorten traditionele en moderne leermethoden aan te bieden in één centraal platform. Degreed is in de loop der jaren uitgegroeid tot de wereldwijde innovator op het gebied van leermethoden en blijft hierin innoveren.

Wij geloven dat leren essentieel is voor een betere toekomst voor iedereen. Nu we ons 10-jarig bestaan vieren, kijken we naar de tastbare bedrijfsresultaten die onze klanten tot nu toe met Degreed bereikt hebben en naar wat er in de toekomst allemaal mogelijk is. Werknemers moeten zich gesterkt voelen om te veranderen door te leren. – Dan Levin, CEO Degreed

We hebben het evenement Degreed Insight ingevuld naar de visie van onze CEO. . Het evenement duurt twee uur en staat volledig in het teken van een nieuwe visie op L&D. Er zijn verschillende uitdaging in Leren die niet altijd in hokjes geplaatst kunnen worden, vooral niet als uitdagingen zich voordoen. Daarom is het belangrijk dat je uitdaging omarmt met proactieve flexibiliteiten en creativiteit en deze uitdagingen omzet in waardevolle zakelijke kansen.

Daarom is het belangrijk dat je uitdaging omarmt met proactieve flexibiliteiten en creativiteit en deze uitdagingen omzet in waardevolle zakelijke kansen.

Degreed Insight 1

Degreed Insight is een interactieve bijeenkomst waar je virtueel mee kunt doen met diepgaande discussies over de toekomst van Leren. De sessie zijn onder begeleiding van industrie experts en bestaande klanten. Aan het einde is er een mogelijkheid om mee te doen aan een paneldiscussie en aparte break out rooms. Het evenement vindt plaats op 19 april a.s. en zal volledig in het Engels zijn.

L&D expert sessies: Quick Deep Dives

Onze sprekers hebben verschillende achtergronden in L&D en leiderschap.

Op ons EMEA-evenement spreken:

  • Lucy Voss-Price, Group Head of Learning bij Standard Bank Group
  • Donald Taylor, onderzoeker en voorzitter bij Learning Technologies Conference
  • Fiona Leteney, Senior Analist voor leersystemen bij Fosway Group
  • Kelly Palmer, Chief Learning and Talent Officer bij Degreed

Door de opzet is elke sessie minder dan 25 minuten lang. Zodat we to the point kunnen uitleggen hoe wij actiever leren toepassen binnen bedrijven.

Met het Insight evenement richten wij op de constante veranderingen binnen de L&D wereld. De sessies gaan o.a. over het integreren van leren in the flow van het werk en hoe de toekomst van L&D eruit zien., Dit evenement is erop gericht om antwoord te geven op vragen zoals Hoe kan een flexibele L&D strategie creëren en Hoe kan een leercultuur invloed hebben op de bedrijfsdoelen en resultaten.

L&D paneldiscussie: Stel je vragen aan de industrie experts

Het is belangrijk om de verschillende manieren van brainstormen en innoveren te begrijpen, dat is de reden dat we aan het einde van het evenement een paneldiscussie hebben opgesteld. Tijdens deze sessie kun je via een live Q&A vragen stellen aan de industrie experts die aanwezig zijn op het evenement. De discussie wordt geleid door Fiona Leteney en de panelleden zijn Dr Lucy Voss-Price en Kelly Palmer.

Degreed Insight 2

Connect met vakgenoten in gepersonaliseerde break-out rooms

We merken dat in traditionele webinars er geen mogelijkheid is om je eigen ervaringen en meningen te delen, daarom heeft Degreed breakout rooms gecreëerd. Dit geeft je de mogelijkheid om met verschillende bedrijven te praten over professionele uitdagingen op het gebied van Leren. Aan het einde van het aanmeldformulier kun je aangeven of je mee wilt doent aan de break out rooms..

De details

  • Insight Europe – 10am CEST op dinsdag 19 april a.s.

Dit evenement is er juist op gericht om interactief contact te hebben met experts en vakgenoten binnen jouw sector. We willen je laten zien hoe jij een andere invulling kunt geven aan L&D binnen jouw organisatie.

Let op: dit event wordt gehost in het Engels

Tags: Degreed, Degreed Insight, L&D, L&D-strategie, leren en ontwikkelen
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Artikel

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.