Tags: , ,

Wellbeing en AI: HR tijdens en na Covid-19

Intelligente technologieën blijven zich ontwikkelen en kunnen veel taken beter, sneller en objectiever uitvoeren dan wij mensen. Wat voegen wij in de toekomst toe aan werk?

Meetups van live naar online

Het is vast geen verrassing dat de meetups die wij voor dit voorjaar in de planning hadden met HR Incubator, niet door kunnen gaan vanwege de coronacrisis. Gelukkig kunnen wij elkaar wel online treffen. Tot nader order zullen wij onze meetups aanbieden in de vorm van een live webinar. De aftrap hiervan was afgelopen donderdag 14 mei.

Neurolytics

Bij onze webinars houden wij rekening met de actualiteit en behandelen we de uitdagingen die het coronavirus met zich meebrengt. De eerste webinar werd verzorgd door Neurolytics en had als titel: De paradox van wellbeing en Artificial Intelligence: HR tijdens en na Covid-19.

Het digitaliseren van processen is in een stroomversnelling geraakt. Informatie en gesprekken gaan digitaal en via video. De verwachting is dat in 2025 meer dan 45% de huidige banen gedigitaliseerd en geautomatiseerd zijn.

Technologieën zoals Artifical Intelligence (AI) ontwikkelen zich razendsnel. Computers kunnen veel taken beter, sneller en objectiever uitvoeren dan wij als mens. Toch blijven wij als mens uniek door onze soft skills. MT’s en HR-professionals zien dat de juiste mensen, technologieën en inzichten van personeel nu meer dan ooit het verschil maken voor organisaties.

Anita Lettink / Keynote HRTech & Future of work gaf antwoord op de vraag hoe je Artificial Intelligence verbindt met de menselijke maat. Hoe ga je in deze tijd om met de gezondheid van jouw medewerkers en de digitalisering van de processen? En wat verwacht de werknemer eigenlijk op het gebied van wellbeing?

Felix Hermsen / founder Neurolytics demonstreerde hoe de rol van human capital verandert, aan de hand van inzichten uit de neuroscience. Welke skills maken nu en in de toekomst het verschil? En hoe future proof is jouw workforce en recruitmentproces nu eigenlijk? Felix bewijst dat je met de juiste informatie over gedrag, alles kunt bereiken!

Bekijk de webinar hieronder

https://www.youtube.com/watch?v=neUenagL1RI&feature=youtu.be
Tags: , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante berichten

Werknemersbeleving: Handreikingen goed HR-beleid

Bedrijven moeten werknemers ondersteunen door middel van duidelijke communicatie. Dit zorgt voor een optimale werknemerservaring. Vier dimensies van het welzijn van werknemers zijn hierin essentieel: fysiek, emotioneel, financieel en sociaal
Lees verder

Wat hebben we in huis?

Bedrijven kijken snel buiten de deur in de zoektocht naar geschikt personeel. Maar wat heb je eigenlijk in huis? Medewerkers zien dat hun werkgever hun potentieel nóg beter kan benutten.…
Lees verder

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper De waardevolle organsiatie

whitepaper arbeidsmarkt
In dit whitepaper staan HR en HRM gerelateerde onderwerpen omtrent de Arbeidsmarkt

Registreer je als lid

Aanmelden!

Sidebanner HRcommunity Festival

Welk boek lees jij deze zomer?

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE

In de spotlight

Vacature

HR Manager – OPRA Turbines

Boek

Superkrachten - Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken -

Superkrachten – Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken

Kalender

HRcommunity Festival september 2022
HRcommunity Festival september 2022

HRcommunity Festival 2022

Whitepaper

Grip en zicht op je flexpool

Grip en zicht op je flexpool