Tags: ,

Fulltime thuiswerken deel 2: hoe vind je balans?

In deel één hoorde je meer over de uitdagingen in deze tijd. De praktische zaken zoals een veilige internetverbinding, maar ook de productiviteit met alle afleiding thuis. Vandaag deel twee in deze serie.

 

Ineens werkt een groot deel van Nederland thuis. En dan niet één dag per week, maar fulltime. Wat kom je tegen als je ineens fulltime thuiswerkt en wat doet dat met je? Deze vragen stelden wij aan drie mensen uit het veld: een professor, en consulent en een HR-professional.

Vanwege coronacrisis zijn deze interviews online gevoerd.

https://youtu.be/GMi3h32gV6I

Deel 3: contact houden

Alle vanzelfsprekende sociale contacten op het werk zijn ineens weggevallen en communiceren via online platformen of de telefoon kunnen anders worden geinterpeteerd. Non-verbale communicatie lijkt belangrijker dan ooit. Het kan dus zomaar zijn dat de sfeer een stuk minder gezellig en luchtig is onderling. Hoe zorg je toch voor de broodnodige interactie? Benieuwd naar deel drie in deze serie? Deze kijk je hier.

Tags: ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Artikel
Artikelen

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE