Tags: ,

Fulltime thuiswerken deel 4: blijf gemotiveerd

In deel drie hoorde je meer over alle soorten van communicatie en hoe belangrijk deze zijn in tijden zoals deze. Vandaag deel vier in deze serie.

Ineens werkt een groot deel van Nederland thuis. En dan niet één dag per week, maar fulltime. Wat kom je tegen als je ineens fulltime thuiswerkt en wat doet dat met je? Deze vragen stelden wij aan drie mensen uit het veld: een professor, en consulent en een HR-professional.

Vanwege coronacrisis zijn deze interviews online gevoerd.

https://youtu.be/yc39qteTZXw

Deel 5: kijken naar de toekomst

Onder druk wordt alles vloeibaar. En ineens maken we reuze sprongen met locatie onafhankelijk werken. Maar wat gebeurt er als we straks weer ’’gewoon’ aan de slag gaan? Het laatste deel van deze serie kijk je hier.

Tags: ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Artikel

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

Ontmoet de spraakmakende keynotes op het HRfestival

HRtop100 Magazine

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE