Tags: , , , ,

Stimuleren duurzame inzetbaarheid, vergeet zzp’ers niet

Banen verdwijnen, processen worden geautomatiseerd en gedigitaliseerd en de vereiste vaardigheden veranderen snel. Des te belangrijker om als werkende te investeren in het gericht ontwikkelen van kennis en vaardigheden om zo continu waarde te kunnen blijven toevoegen aan een werk- of opdrachtgever. Daarom lanceert HR-dienstverlener HeadFirst Group een initiatief om duurzame inzetbaarheid van zelfstandig professionals (zp’ers) te stimuleren: Select Academy. Hiermee faciliteert het zzp’ers bij persoonlijke ontwikkeling en continu leren.

Duurzame inzetbaarheid 

Zzp’ers die bewust kiezen voor het ondernemerschap werken“ in vergelijking met medewerkers in vaste dienst“ aanzienlijk minder aan hun duurzame inzetbaarheid, zo blijkt uit een rapport in opdracht van de Tweede Kamer over belemmeringen bij een leven lang ontwikkelen. Zp’ers zijn intrinsiek gemotiveerd zichzelf te ontwikkelen, maar men baseert zich hierbij vooral op bestaande vakkennis en ervaringen en ’’learning on the job’.

Zp’ers zijn veelal hoogopgeleid en hebben ruime werkervaring die ze projectmatig inzetten bij opdrachtgevers. Ontwikkelen ’’on the job’ is wat ze dagelijks doen, daar wordt de basis gevormd, maar gericht kennis aanvullen met opleiding en training is noodzakelijk. Met Select Academy maken we persoonlijke ontwikkeling aantrekkelijker. De regie blijft vanzelfsprekend bij de zzp’er, die is niet voor niets ondernemer geworden, tegelijkertijd nemen wij de verantwoordelijkheid continu leren zo aantrekkelijk mogelijk te maken om professionals vooruit te sturen naar hun volgende droomrol.

Select Academy: 9.000+ inhoudelijke trainingen

De opleidingsomgeving, gerealiseerd door HeadFirst Group in exclusieve samenwerking met het continuous learning platform MyCademy, biedt het meest complete aanbod van Nederland: 9.000+ vakinhoudelijke trainingen van meer dan 120 ’’world leading’ aanbieders op het gebied van onder andere IT, management en finance. Professionals kunnen in Select Academy op ieder gewenst moment, onbeperkt online trainingen, virtuele labs en kennissessies volgen. Aanvullend kunnen zij hun kennis testen door proefexamens te maken.

Professionals & Partners services

Het abonnement ’’onbeperkt online leren’ in Select Academy is een van de voordelen van de Professionals & Partners services van HeadFirst Group. Naast de mogelijkheid om via HeadFirst Group uitdagende opdrachten te verwerven, kunnen zzp’ers en leveranciers van professionals naar eigen wens gebruikmaken van de services voor onder andere administratieve ondersteuning, versnelde betaling van facturen, collectiviteitskorting op verschillende verzekeringen en vanaf nu dus meer voordelen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Dit unieke pakket van services vormt een one-stop-shop voor ondernemers, waarmee HeadFirst Group ervoor zorgt dat professionals zorgenvrij kunnen ondernemen. Daarmee dragen we actief bij aan het ’’goed opdrachtgeverschap’ van onze opdrachtgevers en zorge

Tags: , , , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Artikel
Artikelen

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE