Tags: cultuur, ebook, mentale gezondheid, OpenUp, organiseren, video, wellbeing

Welke rol heeft de werkgever bij mentale gezondheid?

In dit artikel vind je deel drie van het video-drieluik over mentale gezondheid. Wil je meer lezen over dit onderwerp, download dan hier het e-book ’’Mentaal gezonde medewerkers’ door je gegevens achter te laten.

De pandemie heeft voor veel organisaties versnelling gebracht op initiatieven rondom het vergroten van de wellbeing van medewerkers. Wij zijn samen met OpenUp op zoek gegaan naar de best practices en het antwoord op de centrale vraag:

Welke rol heeft de werkgever bij mentale gezondheid?

Deze video is onderdeel van een video drieluik. Dit is video drie. Ben je geïnteresseerd in de andere twee video’s; deze vind je hier: deel één, deel twee.

Wil je meer lezen over dit onderwerp, download dan hier het e-book ’’Mentaal gezonde medewerkers’ door je gegevens achter te laten.

Naam(Vereist)
Akkoord(Vereist)
Tags: cultuur, ebook, mentale gezondheid, OpenUp, organiseren, video, wellbeing
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Artikel

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.