Tags: , ,

Aan de slag met strategisch HR-beleid

Strategisch HR-beleid en strategische personeelsplanning; er is al veel over geschreven. Ondanks dat het bij de meeste organisaties hoog op de agenda staat, blijkt het in de praktijk toch minder - of zelfs vaker - niet daadwerkelijk toegepast te worden.

Strategisch HR-beleid en strategische personeelsplanning; er is al veel over geschreven. Ondanks dat het bij de meeste organisaties hoog op de agenda staat, blijkt het in de praktijk toch minder – of zelfs vaker – niet daadwerkelijk toegepast te worden. Daar zijn allerlei uiteenlopende redenen voor, maar de grootste gemene deler is toch dat het merendeel niet goed weet hoe en waar te beginnen en er als gevolg daarvan uiteindelijk onvoldoende of niets mee doet. In onze optiek is dat zonde. Gericht strategisch HR-beleid is namelijk ondersteunend aan de organisatiedoelstellingen en ontwikkelingen en daarmee noodzakelijk om een succesvolle organisatie te kunnen worden of te blijven. Daarnaast is het ook niet nodig om het ‘te ontwijken’. De juiste acties in combinatie met het juiste ondersteunende digitale systeem, maken het namelijk tegelijkertijd eenvoudig en praktisch, als ook leuk, interessant en zeer waardevol.

Download hier de whitepaper door HCM HR

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Tags: , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Document

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE