Tags: Skillstown, summit, talent, whitepaper

Talent binden in een tijdperk van verandering

Organisaties moeten weten hoe ze op behoeften van medewerkers kunnen inspelen, om zo de arbeidskrapte tegen te gaan. Maar hoe doe je dat? En hoe ziet dat eruit binnen verschillende organisaties? Over deze onderwerpen gingen HR en Learning & Development specialisten met elkaar in gesprek. Je leest de uitkomsten in deze whitepaper.

Organisaties hebben er last van: arbeidskrapte. Het is moeilijk om aan goede medewerkers te komen. En wanneer dit wel lukt, lopen ze na een jaar of twee weer de deur uit. Het is niet net zoals vroeger: je vindt een baan en werkt er tot je pensioen. We leven in een tijdperk waar verandering gestimuleerd wordt en medewerkers niet te lang op één plek blijven. Organisaties moeten weten hoe ze op deze behoeften van medewerkers kunnen inspelen, om zo de arbeidskrapte tegen te gaan. Maar hoe doe je dat? En hoe ziet dat eruit binnen verschillende organisaties? Over deze onderwerpen gingen HR en Learning & Development specialisten met elkaar in gesprek. Zij delen in dit whitepaper de bevindingen die ze hebben opgedaan binnen organisaties met betrekking tot arbeidskrapte en ontwikkelingsmogelijkheden.

In dit whitepaper leer je:

  • De noodzaak van goed werkgeverschap;
  • Waarom het bieden van ontwikkelingsmogelijkheden van groot belang is;
  • Hoe je voor blijvende ontwikkelingsmogelijkheden kunt zorgen;
  • Hoe je je organisatie kunt voorbereiden op de toekomst;
  • Hoe je medewerkers aanzet tot ontwikkeling.

Naam(Vereist)
Akkoord(Vereist)
Tags: Skillstown, summit, talent, whitepaper
Ook Interessante Document
Uit De Thema Arbeidsmarkt

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.