Tags: , ,

Vertrouwen in de basis voor succesvol leiderschap

Een paper voor leiders die het belang van vertrouwen omarmen en willen toepassen om zo hun ambities, en die van organisaties, te verwezenlijken.

Het belang van vertrouwen op de werkplek is veelvuldig aangetoond, maar wat betekent dit voor uw organisatie en voor uw eigen handelen? Vertrouwen blijkt voor managers vaak een ongrijpbaar, en in de praktijk moeilijk toepasbaar, begrip. Daarom delen wij in deze whitepaper graag onze visie op vertrouwen. We laten zien hoe en waarop vertrouwen is gebouwd en wat het rendement van vertrouwen is. Daarnaast biedt deze whitepaper enkele handvatten om zelf aan de slag te gaan om het vertrouwen binnen uw organisatie te vergroten. De paper is bedoeld voor leiders die het belang van vertrouwen omarmen en willen toepassen om zo hun ambities, en die van organisaties, te verwezenlijken.

Download hier de whitepaper door Great Place to Work

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Tags: , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Document

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE