Tags: , , ,

Via een positieve leercultuur medewerkers binnenboord houden

In een pandemie is het moeilijker dan ooit om de bedrijfscultuur in stand te houden. Het is tegenwoordig een van de grootste zorgen van bedrijfsleiders. Ontdek hoe L&D kan helpen als nooit tevoren. Ontdek hoe het personeel leert 2021, het laatste rapport van Degreed waarin 15 dingen worden beschreven die u vanaf vandaag kunt doen.

De grootste zorg van leiders op dit moment is het handhaven van de bedrijfscultuur in onze door pandemie getroffen wereld (bron). In 2021 – tijdens wat bekend is geworden als de Great Resignation – zijn pingpongtafels, sta-bureaus en gratis snacks niet genoeg.

L&D Managers hebben meer dan ooit de kans om de beleving voor werknemers te verbeteren
door een effectieve en gezamenlijke leercultuur te in te voeren. Maar tot nu toe hebben L&D Managers moeite gehad om zelfs maar een leercultuur te ontwikkelen, laat staan er een te bouwen of te verbeteren. Daarom hebben we hier onderzoek naar gedaan.

Door gegevens van meer dan 2.400 respondenten in 15 landen te analyseren, ontdekte Degreed waar bedrijven de fout in gaan en hoe ze het beter kunnen doen.

Download het volledige rapport en ontdek 15 manieren waarop u een positievere leercultuur in uw organisatie kunt opbouwen.

Het rapport is in het Engels.

Naam(Vereist)
Akkoord(Vereist)
Hidden
Hidden
Tags: , , ,
Ook Interessante Document

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE