EY is een wereldwijd een toonaangevende dienstverlener op het gebied van verzekeringen, belastingen, transacties en advies.

logo EY
0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Service: Advies & Consultancy, Accountancy
Omvang: >150 medewerkers
Partner van HRcommunity: Nee
Herkomst: Verenigd Koninkrijk
Provincie: Noord-Holland
Focus Klant: >2500 medewerkers
Voertaal: Nederlands
Fase Onderneming: Global Enterprise
Geo focus: Wereld
Beschikbaar in: Nederlands, Engels

EY is wereldwijd een toonaangevende dienstverlener op het gebied van verzekeringen, belastingen, transacties en advies. Middels de hoge kwaliteit van dienstverlening leveren zij inzichten die helpen bij het creëren van vertrouwen in de vermogensmarkt en in de verschillende economieën over de hele wereld.

EY ontwikkelt vooraanstaande leiders die samenwerken om hun beloften aan al hun stakeholders na te komen. Daarbij speelt EY een cruciale rol in het opbouwen van een beter werkende wereld voor hun eigen mensen, hun cliënten en de samenleving in het algemeen.

EY is wereldwijd toonaangevend op het gebied van assurance, tax, transactions en advisory. De inzichten en de hoge kwaliteit dienstverlening die wij leveren, helpen bij het creëeren van vertrouwen in de kapitaalmarkten en in economieën over de hele wereld.

Wij ontwikkelen vooraanstaande leiders die samenwerken om onze beloften aan al onze stakeholders na te komen. Daarbij spelen wij een cruciale rol in het opbouwen van een beter werkende wereld voor onze mensen, voor onze cliënten en voor onze samenleving.

De aanduiding ‘EY’ verwijst naar de wereldwijde organisatie en kan verwijzen naar één of meer lidfirma’s van Ernst & Young Global Limited, die elk een afzonderlijke rechtspersoon zijn. Ernst & Young Global Limited is een UK company limited by guarantee en verleent zelf geen diensten aan cliënten.

Contactgegevens

Niets gevonden.
Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Is dit jouw organisatie?

Verstuur onderstaand verzoek voor het claimen van de HR dienstverlener pagina

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Selecteer de HR Dienstverlener/Organisatie uit de HRgids waar jij onderdeel van bent en deze pagina wilt gaan beheren.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
en beheer de gegevens.
Tags: Accounting, Assurance, Audit, belasting, Consulting, Data, digitale transformatie, financieel advies, Fusies, Juridisch, M&A, Managed Services, Recht, strategie, technologie, Transacties, transformatie, zakelijk advies
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.