InnerVoice is een medewerkerscommunity waarop medewerkers met communitymanagers en met elkaar in gesprek gaan over zaken die spelen binnen de organisatie.

InnerVoice medewerkersonderzoek
Officiële Partner
van HRcommunity
0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Service: Software & Tools
Omvang: 8-25 medewerkers
Opgericht in: 2019
Partner van HRcommunity: Ja
Herkomst: Nederland
Voertaal: Nederlands
Fase Onderneming: Scale-up
Besturingssysteem: Webbased
Geo focus: Europa
Beschikbaar in: Nederlands, Engels

InnerVoice richt zich op de employee experience door middel van een medewerkerscommunity: een online platform waarop medewerkers in gesprek gaan met een communitymanager en met elkaar. Hierbij komt continue interactie tot stand, wat het mogelijk maakt om op specifieke thema’s de diepte in te gaan en om vraagstukken samen op te lossen.

Medewerkerscommunity

Bij InnerVoice staan de ervaringen van jouw medewerkers centraal. Zij vormen de Inner Voice van jouw organisatie en helpen jou met het verkrijgen van inzichten in zaken die spelen binnen de organisatie.

Een medewerkerscommunity is een online platform waarop medewerkers in gesprek gaan met een communitymanager en elkaar. Er is doorlopend interactie die het mogelijk maakt om thema’s te verdiepen en samen op te lossen.

Onze medewerkerscommunities zijn ‘research based’ en leveren dus altijd scherpe, relevante inzichten op. Onder begeleiding van professionals èn met behulp van hoogwaardige technologie passen we kwalitatieve en kwantitatieve onderzoekstechnieken in een modern jasje toe.

Meerdere thema’s verdiepen in de Continue Employee Community

Veel van onze medewerkerscommunities zijn continu. Door het jaar heen worden verschillende thema’s geadresseerd zoals onboarding, duurzame inzetbaarheid, diversiteit, cultuur, communicatie, beloning en andere relevante topics.

Een specifiek thema verdiepen in een Pop-Up Community

Iedereen kent het wel: (HR) vraagstukken die je wilt oplossen. Waarvan je weet dat werkbare oplossingen dichtbij zijn door gebruik te maken van de kennis en kunde van de medewerkers. Waarbij iedereen zich gehoord voelt. Dat doen wij met een ‘Pop-Up Community’. In de praktijk komen wij van alles tegen: thema’s als duurzame inzetbaarheid, innovatie, invulling van een opleidingsprogramma etc.

Een mooi voorbeeld is een Employee Engagement Community. Deze wordt ingezet om met medewerkers tot oplossingen en verbetering te komen van thema’s uit het medewerkerbetrokkenheidsonderzoek.

Contactgegevens

InnerVoice
Artikel

Deze tijd vraagt om creativiteit van je medewerkers

Het is een ongekende tijd. Organisaties moeten alle zeilen bijzetten om de business en interne processen overeind te houden. Veel organisaties vragen zich nu af: Hoe kunnen we bestaande dienstverlening behouden en waar liggen mogelijke kansen? Hoe kunnen we onze producten of diensten anders leveren of inrichten? Hoe kunnen we…
coronacrisisCoronavirusinnervoice

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: employee experience, innervoice, medewerkerscommunity, medewerkersonderzoek, Medewerkerstevredenheidsonderzoek
Ook Interessante HR Dienstverlener
Uit De Thema Employee experience, HR-strategie & analytics, Wellbeing & Vitaliteit

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.