Margolin adviseert medewerkers en organisaties op het gebied van re-integratie, outplacement, duurzame inzetbaarheid en loopbaanadvies.

Margolin - duurzame inzetbaarheid
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Service: Advies & Consultancy
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Fase Onderneming: Volwassen
Omvang: 50-150 medewerkers
Opgericht in: 2010
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Nee

Margolin – toekomstperspectief en duurzame inzetbaarheid

Margolin draagt bij aan nieuw toekomstperspectief en duurzame inzetbaarheid. Met onafhankelijk en deskundig advies op maat.

Margolin geeft advies op het gebied van re-integratie, outplacement en belastbaarheid en geeft medewerkers loopbaanadvies. Hierbij helpen ze werkgevers en werknemers om samen de regie te nemen. Margolin adviseert met haar landelijke netwerk een groot aantal werkgevers en werknemers in uiteenlopende branches. Hun arbeidsdeskundigen, loopbaanadviseurs en bedrijfsartsen zijn onafhankelijk en betrouwbaar.

Bij Margolin geloven ze dat wanneer gezonde werknemers met plezier doen waar zij goed in zijn, dit leidt tot gezonde en vitale organisaties.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: , , , ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE