Met een moestuin van Moeztuyn maak je van jouw werkomgevingen een groene en gezonde werkplek voor jou en je medewerkers.

Moeztuyn - vergroen jouw werkomgeving
0,0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Service: Advies & Consultancy
Geo focus: Nederland
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers
Fase Onderneming: Start-up
Omvang: <8 medewerkers
Opgericht in: 2020
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Nee

Moeztuyn – vergroen jouw werkomgeving

Moeztuyn staat voor vergroening van de werkomgeving en voor de gezondheid van mensen. Bij Moeztuyn leggen ze letterlijk een moestuin aan bij bedrijven waarin medewerkers de mogelijkheid hebben om te vergaderen in het groen, te oogsten of eventueel zelf te tuinieren als ze dat leuk vinden.

De tuin biedt de mogelijkheid om even iets anders te doen, naar buiten te gaan, in beweging te komen en te leren over biodiversiteit, biologisch en ecologisch tuinieren en verlagen van je voetafdruk.

Met een Moeztuyn heb je een fijne, groene ontmoetingsplek, waar zowel je mensen van binnen af als mensen van buitenaf en de dieren kunnen profiteren.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: , , , ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

HRfestival Magazine

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE