Gezonde en vitale medewerkers met TIGRA. Tigra vergoot de duurzame inzetbaarheid van medewerkers voor jouw organisatie.

TIGRA - duurzame inzetbaarheid, gezonde en vitale medewerkers
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Service: Advies & Consultancy
Geo focus: Nederland
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Fase Onderneming: Volwassen
Omvang: 50-150 medewerkers
Opgericht in: 1995
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Nee

TIGRA – voor gezonde en vitale medewerkers

TIGRA vergroot de duurzame inzetbaarheid van medewerkers door hen te helpen blijvend vitaal te zijn en optimaal en met plezier te functioneren. Zowel nu als in de toekomst.

TIGRA is sinds 1995 actief op het gebied van arbeid en gezondheid en heeft inmiddels 29 vestigingen. Op dit terrein is TIGRA dan ook de grootste onafhankelijke dienstverlener voor de zakelijke markt in Nederland. De klanten van TIGRA bestaan onder andere uit werkgevers, zorgverzekeraars en arbodiensten, maar ook uit medewerkers.

TIGRA heeft in 2007 de koers verlegd van gezondheidsbevordering, werkhervatting en verzuimpreventie naar inzetbaarheid. Met een brede scope van dienstverlening in curatie, preventie en inzetbaarheid, een heldere visie en een persoonlijke werkwijze draagt TIGRA haar steentje bij aan het inzetbaar houden van werkend Nederland.

TIGRA is jouw partner om samen te werken aan het werkvermogen en de inzetbaarheid van jouw medewerkers en helpt jou hierbij bij te dragen aan de continuïteit en de prestatie van jouw organisatie.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: duurzame inzetbaarheid, vitaliteit, werkplezier
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE