Tags:

Marielle de Macker – HEMA

 

’’Gebruik regels niet om je achter te verschuilen’

Ze is de eerste HR-directeur in het directieteam van HEMA. Mariëlle de Macker vertelt hoe ze werkt aan een cultuuromslag binnen de organisatie.Een afbeelding van een rookworst van vijf meter hoog. Dat is het eerste wat in het zicht springt bij binnenkomst op het HEMA-hoofdkantoor, of ’’support office’ zoals de directie het liever noemt: dienstbaar aan de klant én de medewerker. Het oer-Hollandse bedrijf van de tompoucen, kinderkleding en schoolschriften heeft in 2016 ook Mariëlle de Macker in zijn armen gesloten. Als HR-directeur en board member wil ze ’’medewerkers faciliteren om het optimale te kunnen geven voor de organisatie’ en gelijktijdig zorgen ’’dat ze voldoende uit hun werk halen’.

Lees verder

Tags:
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Artikel
Interviews

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE