Tags:

Marielle de Macker – HEMA

» Interviews

»

Marielle de Macker – HEMA

 

‘Gebruik regels niet om je achter te verschuilen’

Ze is de eerste HR-directeur in het directieteam van HEMA. Mariëlle de Macker vertelt hoe ze werkt aan een cultuuromslag binnen de organisatie.Een afbeelding van een rookworst van vijf meter hoog. Dat is het eerste wat in het zicht springt bij binnenkomst op het HEMA-hoofdkantoor, of ‘support office’ zoals de directie het liever noemt: dienstbaar aan de klant én de medewerker. Het oer-Hollandse bedrijf van de tompoucen, kinderkleding en schoolschriften heeft in 2016 ook Mariëlle de Macker in zijn armen gesloten. Als HR-directeur en board member wil ze ‘medewerkers faciliteren om het optimale te kunnen geven voor de organisatie’ en gelijktijdig zorgen ‘dat ze voldoende uit hun werk halen’.

Lees verder

Tags:
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Ook Interessante Interviews

Boeien en binden is van alle tijden

Door de huidige schaarste in arbeidscapaciteit zijn we genoodzaakt om andere invalshoeken te bekijken voor het vinden (boeien) en behouden (binden) van (nieuwe) medewerkers. Hoe kunnen we hiermee omgaan en…
Lees verder

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper De waardevolle organsiatie

whitepaper arbeidsmarkt
In dit whitepaper staan HR en HRM gerelateerde onderwerpen omtrent de Arbeidsmarkt

Registreer je als lid

Word gratis lid

Meld je nu aan!

Webinar Tsuru - Gelukkige, gezonde en gemotiveerde werknemers (de 3 Gs)
Tuesday Talk Kees de Rijke Koninklijke Landmacht 1

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

Deel je blog!

Word lid

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Kalender

Whitepaper

Menu