Tags: HRtop100

Stefan van de Griendt – SVB

’’Pak als werkgever je maatschappelijke taak op’

De SVB slaat met bedrijven in de regio de handen ineen om mensen een volgende stap te laten zetten in hun loopbaan. ’’Geef mensen perspectief op werk, ook buiten de organisatie,’ aldus HR-directeur Stefan van de Griendt.

Bijna iedereen in Nederland krijgt ooit te maken met de Sociale Verzekeringsbank (SVB), via bijvoorbeeld de kinderbijslag of de AOW. Hoe gaat een organisatie met zo’n grote maatschappelijke verantwoordelijkheid eigenlijk om met de eigen medewerkers? Die vraag wil HR-directeur Stefan van de Griendt graag beantwoorden. Eigenlijk luidt zijn volledige functietitel ’’directeur HR, Facilities en Inkoop & Contractmanagement’. Dat is nogal een mond vol? ’’Die brede portefeuille dwingt me om goed na te denken over de mens en zijn werkomgeving. Dat vind ik alleen maar leuk,’ grijnst hij.

Lees verder

Tags: HRtop100
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Artikel

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.