Tags: , ,

Koersonderzoek technieken | Vista Nova

Koersonderzoek technieken | Vista Nova

Organisator: Vista Nova
Prijs: 2.250,00
(BTW vrijgesteld)
VistaNova School voor loopbaan & leiderschap

Koersonderzoek technieken | Vista Nova

Als HR adviseur of coach wil je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun loopbaan. Soms is het echter lastig om te weten waar je moet beginnen en welke stappen je moet nemen om iemand verder te helpen. Het Koersonderzoek is een methode, die bekend staat om zijn gedegen en inspirerende aanpak bij ontwikkel- en loopbaangesprekken.

Tijdens de driedaagse training Koersonderzoek Technieken leer je werken met enkele essentiële onderdelen van deze methode, zoals de biografie, kernkwadranten, de elementenleer en je professionele missie. Deze interactieve training biedt lesdagen op locatie, e-coaching en praktijkopdrachten. Het is een ideale manier om jezelf als HR-adviseur of coach verder te ontwikkelen en je vaardigheden op het gebied van loopbaanadvisering te verbeteren.

De training wordt gegeven door een ervaren loopbaancoach die de methode als geen ander kent en je alle ins en outs kan leren. Na deze training ben jij in staat om mensen op een inspirerende en gedegen manier te helpen bij het ontdekken van hun meest vitaliserende loopbaanperspectief. Zo kun je ze verder op weg helpen naar een carrière waarin ze zich kunnen ontplooien en gelukkig zijn.

Voorafgaand aan de training nemen we een individuele intake af, waarbij we je persoonlijke doelstellingen en leerwensen bespreken.

Deze training is geschikt voor je als:

  • je minimaal HBO-werk en denkniveau hebt
  • je al ervaring hebt opgedaan met coaching of één op één gesprekken. Bijvoorbeeld als HR- professional, manager of corporate recruiter, waarbij je ook geregeld loopbaanvraagstukkentegenkomt. Of als zelfstandig werkend coach, waarbij je ook te maken krijgt met loopbaanvraagstukken
  • je personen met een loopbaanvraag op weg wilt helpen bij het beantwoorden van dezevraagstukken of hen wilt doorverwijzen naar een loopbaancoach
Tags: , ,
Ook Interessante Kalender

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

HRfestival Magazine

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE