Tags: loopbaancoaching, training, Vista Nova

Koersonderzoek technieken

Koersonderzoek technieken

Organisator: Vista Nova
Prijs: 2.250,00
(BTW vrijgesteld)

Koersonderzoek technieken

Organisator: Vista Nova

Prijs: 2.250,00 (BTW vrijgesteld)

Als HR adviseur wil je niets liever dan mensen helpen bij het ontwikkelen van hun loopbaan. Soms is het echter lastig om te weten waar je moet beginnen en welke stappen je moet nemen om iemand verder te helpen. Het Koersonderzoek is een methode, die bekend staat om zijn gedegen en inspirerende aanpak bij ontwikkel- en loopbaangesprekken.

Tijdens de driedaagse training Koersonderzoek Technieken leer je werken met enkele essentiële onderdelen van deze methode, zoals de biografie, kernkwadranten, de elementenleer en je professionele missie. Deze interactieve training omvat lesdagen op locatie, e-coaching en praktijkopdrachten. Het is een ideale manier om jezelf als HR-professional verder te ontwikkelen en je vaardigheden op het gebied van loopbaanadvisering te verbeteren.

Geleid door een ervaren loopbaancoach die expert is in deze methodiek, zal de training je voorzien van alle kennis en tools die nodig zijn om collega’s te begeleiden bij een loopbaan die niet alleen voldoening geeft, maar hen ook vitaliseert en gelukkig maakt.

Voorafgaand aan de training nemen we een individuele intake af, waarbij we je persoonlijke doelstellingen en leerwensen bespreken.

Deze training is ideaal voor je als je:

  • Minimaal HBO-werk- en denkniveau bezit
  • Ervaring hebt in coaching of één-op-één gesprekken, bijvoorbeeld als HR-professional, manager of corporate recruiter, en regelmatig wordt geconfronteerd met loopbaanvraagstukken
  • Gemotiveerd bent om individuen met loopbaanvragen effectief te begeleiden of door te verwijzen naar een loopbaancoach

Schrijf je in voor de training Koersonderzoek Technieken en word een sleutelfiguur in de loopbaanontwikkeling van je collega’s.

Tags: loopbaancoaching, training, Vista Nova
Ook Interessante Kalender
Uit De Thema Persoonlijke ontwikkeling

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.