Beschermd: Live ChatGPT Training Voor HR-Professionals

Beschermd: Live ChatGPT Training Voor HR-Professionals

Korting
Voor Leden
23 februari 2024
09:30 tot 16:00
Op Locatie
Ede
Organisator: Growthconsultancy
Prijs: 747,00
Prijs Basis Lid:€ 747,00-10%€ 672,30
Prijs Premium Lid:€747,00-15%€ 634,95
éénmalig per persoon

Live ChatGPT Training Voor HR-Professionals

Als je benieuwd bent naar alle ontwikkelingen op het gebied van AI en ChatGPT en wil weten hoe je dit in jouw voordeel kunt laten werken, dan ben je hier aan het juiste adres! Deze training is geschikt voor HR-professionals, HR Business Partners, HR managers en iedereen die geïnteresseerd is in het integreren van AI & ChatGPT integreren in de dagelijkse praktijk.

Je leert wat ChatGPT is, hoe het werkt en hoe het zit met prompts. Geen stoffige theorie, wel direct bruikbare inzichten. De kennis die je opdoet kun je direct toepassen. Naast belangrijke basiskennis en kunde gaan we actief aan de slag met de vertaalslag hoe jij, vanuit jouw rol, ChatGPT in jouw voordeel kunt gebruiken.

Deze Live ChatGPT training van 1 dag is geen training waar een standaard-verhaal wordt afgedraaid. Deze training is namelijk een waanzinnige mix van een training, workshop en mastermind. Bijkomend voordeel van deze training is dat je de leukste vakgenoten kunt ontmoeten. En nog meer leuks is: alle deelnemers hebben hetzelfde doel: meer leren over ChatGPT en juist door de verschillende invalshoeken leer je het meest.

Deze inhoud is beschermd met een wachtwoord. Voer hieronder je wachtwoord in om het te bekijken:

Word basis of premium lid en krijg een unieke kortingscode voor Growthconsultancy

Ook Interessante Kalender

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE