Tags: online learning, opleidingen

Word een Online Learning Expert

Word een Online Learning Expert

Organisator: Skillstown
StartdatumTijdspecificatieEinddatumPrijsInfo

Locatie:

Inhoud

De stormachtige groei van online leren zet de wereld van Learning & Development compleet op zijn kop. Wat heb je nodig voor de succesvolle lancering van een online leerplatform? En hoe krijg je medewerkers hiermee in de leerstand?

Door het volgen van de blended opleiding ’’Word een Online Learning Expert’ leg je hiervoor een stevige basis. Aan de hand van een zelfscan, concrete opdrachten en de behandeling van een praktijkcase krijg je uiteenlopende methodes aangereikt om medewerkers in de leerstand te krijgen. Verder krijg je inzicht in de geheimen achter krachtige online leercontent zoals micro-learnings, webinars en podcasts. En tijdens de afsluitende praktijkdag krijg je van ervaringsdeskundigen alle tools in handen om zelf een hoogwaardig e-learning platform in te richten.

Na het volgen van deze opleiding:

  • Weet je hoe je online leren succesvol kunt inzetten binnen organisaties
  • Heb je alle tools in handen om een online leerplatform te lanceren en/of te optimaliseren
  • Weet je aan welke knoppen je moet draaien om medewerkers in de leerstand te krijgen

Over het programma:

Het programma van deze opleiding bestaat uit vier blokken:

  • Blok 1: Ontdek leer- en ontwikkelstijlen bij jezelf en anderen (zelfscan)
  • Blok 2: Online leercontent met impact ontwikkelen, zoals micro-learnings, webinars en podcasts (e-learning)
  • Blok 3: Succesvol online leren implementeren bij medewerkers en organisatie (e-learning)
  • Blok 4: Afsluitende praktijkbijeenkomst met certificaat

Doelgroep:

De opleiding is gericht op HR(D)- en Learning-professionals die online leren in organisaties op een hoger plan willen brengen en daarmee willen bijdragen aan de ontwikkeling naar een lerende organisatie.

Met deze opleiding werk je aan je duurzame inzetbaarheid en vergroot je je toekomstmogelijkheden. Gedurende de hele opleiding krijg je ondersteuning, zowel tijdens de e-learning als tijdens de afsluitende praktijkbijeenkomst.

STAP-Budget

Wil jij jezelf op professioneel vlak verder ontwikkelen om zo goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt? Met het STAP-budget van maximaal €1.000,- voor scholing en ontwikkeling volg je kosteloos een van de speciaal geselecteerde topopleidingen bij SkillsTown!

STAP staat voor Stimulering Arbeidsmarkt Positie. Met deze subsidie wil de overheid werkenden en werkzoekenden de mogelijkheid bieden om meer eigen regie te nemen bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Bijvoorbeeld door een opleiding te volgen om je baan te behouden of om een nieuwe baan te vinden.

Tags: online learning, opleidingen
Ook Interessante Kalender

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.