Tags: arbeidsmarktkrapte, Great Place to Work, podcast, talent

Deel 1 van podcast drieluik: HR-leiders in gesprek over talent

Samen met Great Place to Work gingen wij in gesprek met HR-leiders over talent. Het resultaat is een prachtig drieluik waarin we alle facetten van talent aan de orde komen. Great Place to Work vanuit haar expertise over het creëren van een cultuur van vertrouwen waarin voor ieders talent ruimte is, en de HR-leiders met mooie voorbeelden uit de praktijk.

In deze tijd van arbeidsmarktkrapte is het belangrijker dan ooit voor HR om de focus te leggen op talent: het binnenhalen, ontwikkelen en behouden ervan. En niet alleen voor de lucky few in een trainee programma, maar voor iedereen in een organisatie.

Beluister de Podcast van: Lianne Kappert | Marlies Knijnenberg | Great Place to Work
Beluister de Podcast van: Lianne Kappert | Marlies Knijnenberg | Great Place to Work

In deze podcast zijn Lianne Kappert en Marlies Knijnenberg aan het woord. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. (werven van) talent, leiderschap, D&I en vertrouwen.

Tags: arbeidsmarktkrapte, Great Place to Work, podcast, talent
Ook Interessante Podcast

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE