HR-trends voor 2024 die je moet kennen. Van de krachtige invloed van AI tot het bevorderen van vaardigheden en het prioriteren van het welzijn van werknemers: ontdek de zeven aankomende trends die HR in de nabije toekomst een nieuwe vorm zullen geven.

De wereld van HR verandert voortdurend, en laten we eerlijk zijn: we moeten mee evolueren. Van mens tot mens komt Factorial langs om een ??wekelijkse dosis HR-inzichten en discussies te leveren om uw teams in staat te stellen een betekenisvolle stempel te drukken in de branche. En dat is een feit.

 

Bekijk de video van: Pauline Allor / Factorial

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Stel je de toekomst van HR voor – het gebeurt nu!

Stel je dit eens voor: AI versterkt je wervingsproces en vindt bliksemsnel en nauwkeurig de perfecte culturele fit. Bedrijven praten niet alleen over diversiteit en inclusie – ze leven het ook na, met gedurfde acties om inclusieve teams te vormen en leiders verantwoordelijk te houden. Werken op afstand? Het is het nieuwe normaal, met bedrijven die alles doen op het gebied van technologie en strategieën om hun verspreide teams verbonden en bloeiend te houden.

Maar het mooiste is: het welzijn van werknemers staat centraal. Ondersteuning van de geestelijke gezondheid is verweven in het weefsel van de bedrijfscultuur, met stigmabestrijdende initiatieven en holistische welzijnsprogramma’s. En omdat de arbeidsmarkt voortdurend in beweging is, willen bedrijven hun mensen helpen zich bij te scholen en te herscholen om de concurrentie voor te blijven.

De gig-economie? HR is er mee bezig en vindt innovatieve manieren om freelancers en aannemers te managen en maakt gebruik van technologie om alles soepel te laten verlopen. En in een wereld waarin iedereen om de planeet geeft, integreren bedrijven duurzaamheid in alles wat ze doen – van milieuvriendelijke extraatjes tot groene doelen die ertoe doen.

Dit is de toekomst van HR – en het is een game-changer. Om te winnen, moeten bedrijven deze trends omarmen, gegevens gebruiken om aan te nemen, een inclusieve cultuur opbouwen, welzijn als prioriteit stellen, groei stimuleren, de gig-economie onder de knie krijgen en groen worden. De organisaties die deze toekomst omarmen? Zij zullen het voortouw nemen in een werkomgeving die sneller evolueert dan ooit.

Dus, ben jij klaar om de toekomst van HR vorm te geven?

 

Tags: duurzame en verantwoorde bedrijfscultuur, HR-processen, Integratie van technologie, mensgerichte werkplek
Ook Interessante Video

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.